پروژه کارآفرینی قارچ مزرعه سروش

فهرست

ردیف

عنوان

صفحه

۱

مقدمه

۱

۲

عنوان ماموریتی

۲

۳

کسب و کار- شکل کسب و کار- توصیف کسب و کار – محصول

۳

۴

محل (کروکی )

۴

۵

مسائل ایمنی از آفات – بازار یابی

۵

۶

فهرست محتوا

۶

۷

روشهای تبلیغاتی

۷

۸

تصاویر

۸

۹

مشخصات مدیر و همکاران – امور مالی – صورت حساب( سود و زیان )

صورت حساب هزینه – صورت حساب (دستمزد)

۹

۱۰

برآورد تجهیزات

۱۰

۱۱

  صورت حساب سود (زیان )

۱۱

 

مقدمه :

 

با آگاهی از اهمیت کشت و زرع و توجه به این مطلب که بخش کشاورزی حدود ۲۷% از تولید ناخالص و ۸۰% از محصولات اساسی مورد نیاز کشور تولید کرده و صادرات غیر نفتی نیز سهمی معادل۴۰% دارا می باشد در می یابیم که بخش کشاورزی در هر کشور می تواند نقش بسیار مهمی را در تولید ناخالص آن کشور ایفا کند .

این امر از طریق تولید محصولات کشاورزی مصرف در داخل و صادرات به سایر کشورها و ایجاد زمینه های اشتغال زایی امکان پذیر است . پس حفظ و توسعه این بخش باید در سرلوحه اهدافمان قرار گیرد .

پرورش قارچ خوراکی و صدفی یکی از تکنولوژی هایی است که با ترویج و توسعه آن 

می توان گام موثری در تامین مواد غذایی ، ایجاد اشتغال جنبی مناسب و افزایش سطحی در آمد کشاورزی برداشت . البته این تکنولوژی جوان در شهرهای بزرگ ایران با تاسیس کشت و صنعتهای تولید قارچ بخصوص در اطراف تهران با توجه به مناسب بودن شرایط جوی در اکثر نقاط ایران در کشورما در حال توسعه زیادی است .

 

صدور پیش فاکتور و پرداخت آنلاین و دانلود

توضیحات بیشتر و دانلود

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *